Endelig har den etterlengtede sommeren kommet til Tønsberg! Vi elsker den og alt den bærer med seg 😊

Tønsberg er kjent som «sommerbyen», og det er ikke uten grunn. Vi har bl.a.mange øyer og strender store og små kan boltre seg på gjennom sommerdagene. Det er et yrende liv på brygga i byen om sommeren, men det er ikke bare der det yrer av liv.

Tønsberg har mange koselige nisjebutikker i sentrum som turister og fastboende liker å gå innom. En av disse nisjebutikkene er Klesskapet, som ligger sentralt til i Storgaten 40 like ved torvet.

Vi selger klær til både ungdom og barn, fra 0 – 16 år.

Akkurat i disse dager selger vi spesielt sommervarvarer til ungdom fra, juicycouture, lyle&scott, poloralphloren, AtelierF&B og Thenew. Til barn er varer fra Liewood, levis, Patachou og Poloralphloren spesielt populært.