Lillelam

Varme og myke barneklær i 100% merinoull. Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til 6 år. Alle våre produkter er laget i 100% merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Våre plagg er varme, myke og kløfrie. Vi garanterer rask og trygg levering fra vår nettbutikk. Du kan også kjøpe Lillelam i vår concept store på Grünerløkka i Oslo, eller hos utvalgte forhandlere over hele Norge.

Designet er et bærende element i alle kolleksjonene til Lillelam og skal være et estetisk løft til det som ellers finnes i Norge, både i det fargemessige og i de enkle linjene. Fargene er nøye utarbeidet i samarbeid med italienske garnleverandører. Størstedelen av fargespekteret gjentas i kolleksjonene fra år til år, dog med enkelte nye innslag i ny-kolleksjonene. Dette er et ledd i det å kunne tilby kundene en mulighet til å gjenkjøpe favoritt produkter som alltid vil passe sammen. Designet er enkelt og klassisk i uttrykket, og med broderi og mønster-innslag fra tidligere og rikere håndverksepoker, noe som også forsterker avstanden til masseprodusert industri.

Alle Lillelams kolleksjoner blir designet av eier og daglig leder; Pernille Sandahl.

Utvalget fra Lillelam er stort. Vi selger de populære ulldressene, luer, votter og sokker i mange lekre farger. Vi har strikkejakker både tykke og tynne. Vi har ull undertøy og bodyer. Til nyfødte har vi hentesett, babytepper og dåpskjoler med luer.

Mange forteller oss at disse plaggene «vokser med barnet». Dersom de vaskes og behandles på anbefalt måte vil plaggene vare lenge og kan arves videre.

Vi har også vaskemiddelet til Lillelam som er fantastisk til å vaske ull plaggene med og kan også brukes til f.eks.silkeklær.